Ambasada amerikane në Kosovë bën thirrje për dalje në zgjedhje – Alsat

Ambasada amerikane në Prishtinë, u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve me të drejtë vote, që të luajnë rolin e tyre për të ardhmen e Kososvës.

“Dilni dhe votoni, mirëpo në mënyrë të sigurt – mbani distancën, vendosni maskën, dhe ndiqni udhëzimet e punëtorëve lokalë për zgjedhje”.

https://twitter.com/USEmbPristina/status/1360891537400430593

The post Ambasada amerikane në Kosovë bën thirrje për dalje në zgjedhje appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button