Anulohet karnavali, Vevçani nën kontroll të rreptë të forcave policore – Alsat

Karnavali i Vevçanit, i cili është i vjetër plotë 1400 vjet, për shkak të pandemisë këtë vit nuk do të realizohet. Sot Vevçani është nën kontroll të rreptë të forcave policore, megjithatë banorët thonë se do të vetorganizohen për të shënuar këtë ditë. Nga ana tjetër autoritetet komunale apeluan që të mos ketë grupime dhe të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

The post Anulohet karnavali, Vevçani nën kontroll të rreptë të forcave policore appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button