Carovska në izolim, kishte kontakt me person të infektuar me Kovid-19 – Alsat

Ministrja e Arsimi dhe Shkencës, Milla Carovska është në izolim për shkak të kontaktit që kishte me një person pozitiv ndaj Kovid-19, njoftojnë për MIA nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Për këtë arsye në debatin publik për maturën shtetërore organizuar nga Klubi për çështjen e të rinjve dhe politikës, që do të mbahet nesër, do të marr pjesë një përfaqësues i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

The post Carovska në izolim, kishte kontakt me person të infektuar me Kovid-19 appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button