Cilët janë shoferët më të dobët në Evropë?

Drejtuesit e automjeteve në pjesën më të madhe të Evropës thonë se kanë adoptuar një sjellje më të sigurt dhe më të sjellshme pas timonit, me përjashtim të dukshëm të francezëve dhe grekëve që ndajnë vendin e parë për nxitjen e fyerjeve me shoferë të tjerë në rrugë, sipas sondazhit të publikuar të mërkurën, shkruan thelocal.ch.

Në këtë sondazh të sjelljes, drejtuesit e automjeteve në shumicën e vendeve evropiane thanë se kishin më pak të ngjarë të fyejnë sesa një vit më parë.

Sidoqoftë, sondazhi zbuloi se Grekët kishin shumë të ngjarë (47 përqind) të vozisnin shumë afër makinës së tjetrit dhe francezët, fyes të shoferëve të tjerë (70 përqind).

Me shume
Back to top button