COVID 19, Shqipëria rikthen masat e detyrueshme

Shqipëria nga dita e hënë do të rikthejë masat e detyrueshme për mbrojtjen nga COVID-19. Lajmin e bëri të ditur vetë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Ai tha se vendosja e maskës do të jetë me detyrim në çdo ambient, të brendshëm apo të jashtëm dhe masa ndëshkimore në formë gjobe do t’i vijë çdo qytetari bashkë me faturën e energjisë elektrike.

LEXO EDHE:

Back to top button