Dihej që ky duhej të jetë zëri më i bukur për Dojna Memën – Alsat

Dojna Mema i jep makinës me shumë qejf kur në sfond e shoqërojnë këngët e të dashurit të saj Vlashent Satës. Kjo është kuptuar qartë nga një video që prezantuesja ka publikuar ku duket shumë e lumtur teksa këndon mbi këngën e Vlashentit. “Zëri më i bukur në botë”, ka shkruar ajo.

Nuk kemi thënë kot që Dojna është me fat. Përveçse ka të dashurin këngëtar dhe shumë romantik, kush nuk do të donte të kishte mundësinë të dëgjonte zërin e personit të zemrës teksa e shoqëron në makinë. Dy të rinjtë janë në kulmin e dashurisë për njëri-tjetrin dhe kjo nuk ka nevojë për shumë prova, mjafton të hedhësh sytë në story-t e publikuara në porfilet e gjithësecilit.

The post Dihej që ky duhej të jetë zëri më i bukur për Dojna Memën appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button