Edi Rama nis ditën me fjalë të çmuara nga Luigj Gurakuqi

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, e ka bërë traditë që një kohë të nis ditën me një nga thëniet e famshme të personaliteteve shqiptare dhe ndërkombëtare.

Ai sot ka zgjedhur një thënie të çmuar të Luigj Gurakuqi.

“Mësuesi është përhapësi i dritës”.

LEXO EDHE:

Back to top button