(EKSKLUZIVE) NASER ZIBERI NË VITIN 1998: Bashkimi i votës SHQIPTARE çelës kyç për INTERESIN KOMBËTAR SHQIPTAR

1996, tash në prag të zgjedhjeve parlamentare të treta me radhë të vitit 1998, të bëjmë përpjekje që të lëmë shpirte-ngushtësinë, interesat parciale, individuale, po deshët dhe partiake dhe të ngrehemi mbi detyrën të cilën e kemi, detyrën e shenjtë tonë kombëtare, ta qojmë interesin e përbashkët shqiptar dhe ta avancojmë atë drejtë lirisë, barazisë dhe drejtësisë,” është shprehur Naser Ziberi, deputet i PPD-së në prag të zgjedhjeve të treta parlamentare në vend.

Kryeministri shqiptar Naser Ziberi edhe sot e kësaj dite vazhdon të kërkojë bashkimin e votës shqiptare, përkatësisht bashkimin e të gjitha partive politike shqiptare rreth idesë së kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i cili për synim ka rritjen e vlerës dhe rëndësisë së shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.

Burimi: GAZETA.MK

Me shume

LEXO EDHE:

Back to top button