Fifi për Adem Mikullovcin: Ëndërr e kam pasur me të pa ty edhe Leze Qenën

Krerët shtetëror, artistë kolegë ishin të shumtë ata të cilët kujtuan Mikullovcin.

Ndërsa të shumtë kanë qenë ata që kanë shpërndarë reagimin e aktorit kur ndërroi jetë Leze Qena.

Një gjë të tillë e ka bërë dhe Fifi, ndërsa ka shkruar:

“E unë andërr e kam pas me ju pa veç niher edhe juve edhe Lezen. Kofshi të xhehnetit Inshallah.  R.I.P”

LEXO EDHE:

Back to top button