Home Aktualitete Filipçe: Qytetarët do të mund të lëvizin lirshëm për Pashkë dhe Bajram

Filipçe: Qytetarët do të mund të lëvizin lirshëm për Pashkë dhe Bajram

by NESHESH
0 comment

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka njoftuar, se gjatë festës së Pashkës dhe Bajramit nuk do të ketë ndalesë të lëvizjes.

Ka bërë të ditur, se ora policore pas 27 prillit do të fillojë në ora 21, ndërkaq kafenetë do të punojnë në ambiente të hapura.

“Për festat, si Pashkët dhe Bajrami, qytetarët do të mund të lëvizin lirshëm”, tha Filipçe, transmeton TV21.

Gjatë festave, kafenetë siç tha ai, do të punojnë deri në ora 21:00./TV21

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy