Home Aktualitete Golf 3 që nuk ka humbur aspak fuqinë, motori dizel me mbi një milion kilometra të kaluara “tregon veten” – Alsat

Golf 3 që nuk ka humbur aspak fuqinë, motori dizel me mbi një milion kilometra të kaluara “tregon veten” – Alsat

by NESHESH
0 comment

 

Kur një makinë kalon disa qindra mijëra kilometra, atëherë zakonisht mendohet se duhet të kalojmë në veturë të re, transmeton Alsat. Kjo sepse zakonisht mendohet se makina tashmë ka humbur forcën që kishte, por kjo si duket nuk vlen për VW Golf 3. Modeli në video është 26 vjet i vjetër, respektivisht është prodhuar në vitin 1995, ka një motor dizel 1.9 litra që prodhon 67 kuaj fuqi. Ju ndoshta mendoni se ai nuk është më “ai Golf i vjetër dhe i mirë”, por në këtë rast është e kundërta pasi video tregon se edhe në një situatë të tillë, Golf mund të arrijë gati 180 km /orë pa asnjë problem.

– Advertisements –

 

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy