Greqi, rihapen shkollat ​​fillore – Alsat

Pas më shumë se dy muajsh mësimi në distancë, Greqia rihapi sot shkollat ​​fillore dhe çerdhet.

Do të zbatohen masa të veçanta të tilla si mbajtja e maskave të fytyrës, hyrje dhe daljet e shumta në mjediset e shkollës, ndërsa klasat do të pastrohen rregullisht gjatë ditës.

Do të ketë vëzhgime sanitare në të gjitha shkollat ​​dhe pastrimi i të gjitha klasave do të jetë i përpiktë.

Përveç kësaj, do të po kryen kontrolle të rastësishme në shkolla, për të mbajtur situatën nën kontroll.

The post Greqi, rihapen shkollat ​​fillore appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button