KRRE-ja nuk pret shtrenjtimin e rrymës – Alsat

Komisioni Rregullator kërkon të rritet përfshirja e konsumatorëve që hyjnë në kategoritë e pambrojtura, përfshirë familjet me një anëtar i cili ka mbetur pa punë prej fillimit të pandemisë me Covid-19. Shprehen se në këtë mënyrë do të ulet mos- pagesa si dhe do të zbutet situata me likuiditetin e ndërmarrjeve energjetike. Kreu i Komisionit, Marko Bislimoski në një intervistë për MIA, ka deklaruar se nuk pret rritje të çmimeve të energjisë elektrike.

The post KRRE-ja nuk pret shtrenjtimin e rrymës appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button