LaMello Ball, regjistron rekord të ri në NBA – Alsat

LaMelo Ball është basketbolliti më i ri në historikun e NBA, i cili arrin të regjistrojë “tripëlll-dabëll”. Basketbollisti i Sharlot Hornets, LaMelo Ball me 19 vjetë e 140 ditë, mbylli takimin me Filadelfinë duke regjistruar 22 pikë, 12 kërcime dhe 11 asiste. Rekordi i mëparshëm ishte në pronë të Merkel Fulltzit nga Filadelfia, që shënoi “tripëll dabëll” në moshën 19 vjetë dhe 317 ditë.

Kujtojmë se një ndër basketbollistët më të mirë në NBA, Lebron Xhejms, arritjen e trefisht të pikëve, kërcimve dhe asisteve e ka shënuar me 20 vjetë dhe 20 ditë.

The post LaMello Ball, regjistron rekord të ri në NBA appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button