July 11, 2020

  Si ndjehet Bilall Kasami pasi partneri i tij Zaev ofendoi shqiptarët?!

  July 7, 2020

  Sela është për kryeministër maqedonas

  July 7, 2020

  Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut e ka në dorë votën për Kryeministrin shqiptar!

  July 7, 2020

  Kasami “Besën” e shqiptarit i’a fali shkaut vetëm për të shpëtuar karierën e vet politike

  July 7, 2020

  Afrim Gashi: Unë nuk mund të garantoj se programi ynë do zbatohet, mund tu garantoj se do angazhohemi

  July 6, 2020

  Komuna e Vrapçishtit: Tenderat i fiton ish e dashura/ Drejtori i kabinetit në Komunë justifikohet se po i përdorin emrin

  July 6, 2020

  Ahmeti për Zaevin: Ai bën deklarata pasi i pi 2-3 raki e pastaj kërkon falje

  July 6, 2020

  Gashi: “Ku e kisha idenë se harrova” (VIDEO QESHARAKE)

  July 3, 2020

  Mexhiti pyet si nuk u gjet një shqiptar në 100 vite për t’u bërë kryeministër i Maqedonisë? (VIDEO)

  July 3, 2020

  Sela nga Dibra: Do t’i zbardhim rastet korruptive dhe krimin politik

  Back to top button