fbpx

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se...

Featured Articles

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që është e nevojshme t’i pastroni më shumë se zakonisht, kryesisht gjatë pandemisë së koronavirusi Fjala është për këto...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është e rëndësishme të kenë disiplinë”. Lajmin e përcjell e përditëshmja Dagens Nyheter, që thotë se kriza mund...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se burimet qeveritare thanë se nuk përjashtohet mundësia që virusi të ketë dalë nga një laborator në një...

2 arsyet pse Gjermania është shteti më i suksesshëm në Europë në luftën kundër COVID-19

Një kombinim i testimeve në masë dhe sistemit shëndetesor të mirëzhvilluar dhe gjithëpërfshirës ka bërë që Gjermania të ofrojë një model të mundshëm për të parë se si vendet e tjera mund të luftojnë COVID-19. Sipas të dhënave të Bankës Botërore, Gjermania...

Kissinger: Dështimi me COVID -19, mund t’i vërë flakën botës

Nga Henry Kissinger Atmosfera surreale e pandemisë së Covid-19 më sjell ndër mend, se si ndjehesha në rininë time, kur isha pjesë e Divizionit të 84-të të Këmbësorisë gjatë Betejës së Bulge. Tani, ashtu si në fund të vitit 1944, ekziston një...

Ku po shkon i gjithë dezifenktanti i duarve?

Raftet janë zbrazur nga dezifektantët e duarve, ndërkohë që shitjet në internet janë shtuar shumë. Në këshillat e mjekëve është thënë shpesh se duhet të lajmë duart shpesh dhe të përdorim dezinfektuesin e duarve, por shumë njerëz po luftojnë për të...

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve ushqimore. Ky është një reagim i pritur dhe logjik duke pasur parasysh paqartësinë e situatës, megjithëse në...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua me CoVid-19 që nga 1 Prilli. Ndërkaq, të dhënat zyrtare tregojnë se pozitiv me këtë virus kanë rezultuar...

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që është e...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është e rëndësishme...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se burimet qeveritare...

Discover

Trending

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se...

2 arsyet pse Gjermania është shteti më i suksesshëm në Europë në luftën kundër COVID-19

Një kombinim i testimeve në masë dhe sistemit shëndetesor të mirëzhvilluar dhe gjithëpërfshirës ka bërë që Gjermania të ofrojë një model të mundshëm për...

Kissinger: Dështimi me COVID -19, mund t’i vërë flakën botës

Nga Henry Kissinger Atmosfera surreale e pandemisë së Covid-19 më sjell ndër mend, se si ndjehesha në rininë time, kur isha pjesë e Divizionit të...

Latest Articles

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që është e nevojshme t’i pastroni më shumë se zakonisht, kryesisht gjatë...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është e rëndësishme të kenë disiplinë”. Lajmin e përcjell e përditëshmja Dagens...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se burimet qeveritare thanë se nuk përjashtohet mundësia që virusi të ketë...

2 arsyet pse Gjermania është shteti më i suksesshëm në Europë në luftën kundër COVID-19

Një kombinim i testimeve në masë dhe sistemit shëndetesor të mirëzhvilluar dhe gjithëpërfshirës ka bërë që Gjermania të ofrojë një model të mundshëm për të parë se si vendet e tjera mund të luftojnë COVID-19. Sipas...

Kissinger: Dështimi me COVID -19, mund t’i vërë flakën botës

Nga Henry Kissinger Atmosfera surreale e pandemisë së Covid-19 më sjell ndër mend, se si ndjehesha në rininë time, kur isha pjesë e Divizionit të 84-të të Këmbësorisë gjatë Betejës së Bulge. Tani, ashtu si në...

Ku po shkon i gjithë dezifenktanti i duarve?

Raftet janë zbrazur nga dezifektantët e duarve, ndërkohë që shitjet në internet janë shtuar shumë. Në këshillat e mjekëve është thënë shpesh se duhet të lajmë duart shpesh dhe të përdorim dezinfektuesin e duarve, por...

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve ushqimore. Ky është një reagim i pritur dhe logjik duke pasur...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua me CoVid-19 që nga 1 Prilli. Ndërkaq, të dhënat zyrtare tregojnë se...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1, Radovis-1, Krushevo-2, Kocani-7 . Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve...

Sponsor

Telephone

1-800-566-455
1-800-566-456

Vëmendje! Pastroni dhe dezinfektoni këto objekte në shtëpinë tuaj, mund të përbëjnë rrezik për përhapjen më të shpejtë të koronavirusit

Njohësit dhe ekspertë kanë dhënë këshilla profesionale për pastrim, ndërkaq pastaj kanë zbuluar që objekte të caktuara mbajnë më së shumti mikrobe dhe që...

Çfarë ndodhi? Kryeministri suedez del me deklaratë shokuese

  Përmes një interviste shokuese, kryeministri suedez Stefan Löfven paralajmëroi qytetarët atje “ të përgatitemi për mijëra të vdekur”, duke i kujtuar se “ është...

A doli koronavirusi nga laboratori kinez? Anëtari i komitetit të emergjencave në Britani nxjerr detajet tronditëse

  Politikanët britanikë druhen se pandemia e koronavirusit mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje në një laborator kinez. Kështu shkruan “Daily Mail”, duke shtuar se...

2 arsyet pse Gjermania është shteti më i suksesshëm në Europë në luftën kundër COVID-19

Një kombinim i testimeve në masë dhe sistemit shëndetesor të mirëzhvilluar dhe gjithëpërfshirës ka bërë që Gjermania të ofrojë një model të mundshëm për...

Kissinger: Dështimi me COVID -19, mund t’i vërë flakën botës

Nga Henry Kissinger Atmosfera surreale e pandemisë së Covid-19 më sjell ndër mend, se si ndjehesha në rininë time, kur isha pjesë e Divizionit të...