Mjekët irakien zbulojnë ilaçin dhe vaksinën (Video)

Hoxha i njohur nga Shqipëria, Ahmed Kalaja ka publikuar një video material përmes të cilit tregon se është gjetur ilaçi për virusin Kor ona, njofton agjencia e lajmeve INA.
Kjo është bërë zyrtare edhe nga Ministria e Shëndetësisë Irakiane.
Nëse kjo rezulton të jetë e vërtetë, atëherë ky është një i mirë për mbarë njerëzimin, të cilin e ka kapluar pandemia.

Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.Allahu Ekber!Zoti eshte me i madhi! Lajmi zyrtar nga Mediat Zyrtare.

Publiée par Ahmed Kalaja sur Lundi 23 mars 2020