MPB: 683 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (18/19.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 683 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

[adning id=”591683″]

LEXO EDHE:

Back to top button