Nis ora policore, zbrazet Tirana (FOTO)

Sot në orën 22:00 ka nisur kufizimi i qarkullimit në Shqipëri që do të zgjaste deri në orën 06:00.

Ndërkohë, rrugët në Tiranë janë thuajse bosh, ndërsa në rrugë mund të shihet shumë rrallë ndonjë makinë që mund lëvizi për çështje pune, urgjence shëndetësore.

Siç shihet nga fotot, Bulevardi kryesor i Tiranës dhe kryqëzimet kontrollohen nga policia e cila do të gjobisë çdo person që shkel masat anti-COVID.

LEXO EDHE:

Back to top button