Home Aktualitete Ora policore të fillojë në ora 21, kafenetë të punojnë në taverna, propozojnë KSN-ja dhe Shtabi i krizës

Ora policore të fillojë në ora 21, kafenetë të punojnë në taverna, propozojnë KSN-ja dhe Shtabi i krizës

by NESHESH
0 comment

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse sot i ka propozuar Shtabit të krizës, që deri te Qeveria të propozojë ndryshime të masave restriktive të cilat do të vlejnë pas 27 prillit.

Që të dy institucionet, siç mëson TV21 propozojnë që ora policore të fillojë në ora 21:00 dhe të mbarojë në ora 05:00 të mëngjesit të ditës së nesërme, dhe kafenetë të punojnë në pjesën e hapur – në taverna të mund të shërbejnë klientë.

Lehtësimi i masave restriktive vjen, siç sqarojnë nga KSN-ja, për shkak të vazhdimit të trendit të rënies së rasteve të reja pozitive me Covid-19 dhe të pacientëve të shtrirë në spitale.

Propozimet do të hyjnë në fuqi, pasi të sjellë vendim edhe Qeveria.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy