Rriten çmimet e derivateve të naftës – Alsat

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, se çmimi me pakicë i derivateve të naftës do të rritet mesatarisht për 1,64 për qind. Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 rriten për 1.00 denarë / litër, ndërsa çmimet me pakicë të EURODIESEL dhe vajit ekstra të lehtë për rritet për 0,50 denarë / litër.

EUROSUPER BS – 95 do të kushtojë 62 den / l, EUROSUPER BS – 98 do të kushtojë 63,5 den / l ndërsa EURODIESEL BS do të shitet 53.5 den / l. Vaji ekstra i lehtë do të shitet për (EL-1) 53 den / l

The post Rriten çmimet e derivateve të naftës appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button