Sanksionohen 178 vozitës në Shkup, 30 për tejkalim të shpejtësisë – Alsat

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (11.01.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 178 gjoba, mes të cilave 30 për tejkalim të shpejtësisë, 19 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për makina të paregjistruara dhe të parregullta dhe 13 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes. Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë respektim të rregullave dhe kujdes më të madh në trafik.

The post Sanksionohen 178 vozitës në Shkup, 30 për tejkalim të shpejtësisë appeared first on Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button