Sela është për kryeministër maqedonas

Më në fund , në zemrën e një mediumi maqedonas lideri i ASH-së Zijadin Sela ka kërkuar që kryeministri të jetë maqedonas informon TetovaSot.

Me këtë kreu i partisë opozitare që ishte pjesë e Qeverisë Zaev ka dalë hapur kundër idesë që një kryeministër të jetë shqiptarë duke thënë gjatë një interviste në televizion maqedonas se do të donte të ruheshin ato rregulla të demokracisë dhe kryeministër duhet të jetë njeriu që fiton mbështetje nga shumica dhe kjo nuk duhet të harrohet .TetovaSot

Lojtës Videosh

LEXO EDHE:

Back to top button