Shahpaska: Në çerdhe ka mjaftueshëm vende të lira


Ministrja Shahpaska deklaroi se me rihapjen e çerdheve dhe me krijimin e kushteve, prindërit e fëmijëve nën 6 vjeç nuk kanë arsye që të mos shkojnë në punë. Sipas saj, në çerdhe ka mjaftueshëm vende të lira për fëmijët me prindër të vetëm dhe për fëmijët që i kanë të dy prindërit në punë.

 

 

 
Source link

LEXO EDHE:

Back to top button