fbpx

Must Read

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1,...

Ja si është shpërndarja nëpër komuna në Tetovë dhe rrethinë

Me datë 05.04.2020 Shtabi i krizës pranë Komunës së Tetovës lidhur me përhapjen e COVID19 në teritorin e komunës së Tetovës, informon qytetarët si...

SA MBROJNË MASKAT? DHE A MUND TË LAHEN ME UJË TË NXEHTË

Në shumë vende madje mbajtja e maskave është e detyrueshme. Po a kanë ndonjë efekt maskat dhe nga çfarë na mbrojnë në të vërtetë?...

EKSPERTI PARASHIKON SE SA KOHË MUND TË ZGJASË PANDEMIA: “KJO DO TË J

  Dyshimet vazhdojnë të rriten për shkak të numrit të të sëmurëve, të të vdekurve, të të rikuperuarve dhe të rasteve të reja me coronavirus...

Celebs

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1,...

Ja si është shpërndarja nëpër komuna në Tetovë dhe rrethinë

Me datë 05.04.2020 Shtabi i krizës pranë Komunës së Tetovës lidhur me përhapjen e COVID19 në teritorin e komunës së Tetovës, informon qytetarët si...

SA MBROJNË MASKAT? DHE A MUND TË LAHEN ME UJË TË NXEHTË

Në shumë vende madje mbajtja e maskave është e detyrueshme. Po a kanë ndonjë efekt maskat dhe nga çfarë na mbrojnë në të vërtetë?...

EKSPERTI PARASHIKON SE SA KOHË MUND TË ZGJASË PANDEMIA: “KJO DO TË J

  Dyshimet vazhdojnë të rriten për shkak të numrit të të sëmurëve, të të vdekurve, të të rikuperuarve dhe të rasteve të reja me coronavirus...

Join Us

19,056FansaPëlqeje
67,557NdjekësitNdjek

Music

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1,...

Ja si është shpërndarja nëpër komuna në Tetovë dhe rrethinë

Me datë 05.04.2020 Shtabi i krizës pranë Komunës së Tetovës lidhur me përhapjen e COVID19 në teritorin e komunës së Tetovës, informon qytetarët si...

SA MBROJNË MASKAT? DHE A MUND TË LAHEN ME UJË TË NXEHTË

Në shumë vende madje mbajtja e maskave është e detyrueshme. Po a kanë ndonjë efekt maskat dhe nga çfarë na mbrojnë në të vërtetë?...

Spotlight

Latest Posts

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1,...

Ja si është shpërndarja nëpër komuna në Tetovë dhe rrethinë

Me datë 05.04.2020 Shtabi i krizës pranë Komunës së Tetovës lidhur me përhapjen e COVID19 në teritorin e komunës së Tetovës, informon qytetarët si...

SA MBROJNË MASKAT? DHE A MUND TË LAHEN ME UJË TË NXEHTË

Në shumë vende madje mbajtja e maskave është e detyrueshme. Po a kanë ndonjë efekt maskat dhe nga çfarë na mbrojnë në të vërtetë?...

EKSPERTI PARASHIKON SE SA KOHË MUND TË ZGJASË PANDEMIA: “KJO DO TË J

  Dyshimet vazhdojnë të rriten për shkak të numrit të të sëmurëve, të të vdekurve, të të rikuperuarve dhe të rasteve të reja me coronavirus...

Konfirmohet se Beogradi dërgoi personel shëndetësor në Kosovë (Video/Dokument)

Kosova po përballet me pandeminë COVID-19, ku numri i të infektuarve ka shkuar mbi 100 teksa një person humbi jetën e 16 nga të...

Ekskluzive: Kompania turke që po prodhon vaksinën kundër Koronavirusit është pronë e shqiptarëve nga Tetova

Shkencëtarët turq besojnë se janë pranë zbulimit të vaksinës për covid-19. Hulumtuesit në firma e njohur botërore e prodhimeve të barnave ‘Abdi Ibrahim’ thonë se...

Punonjësja në Poliklinikën Çair del pozitive ndaj koronavirusit, bëhet dezinfektimi i objektit

Një e punësuar në Poliklinikën Çair është e prekur nga koronavirusi dhe menjëherë është vendosur në izolim, me ç’rast është bërë edhe dezinfektimi i...

Hollywood

A do të ketë Evropa ushqim të mjaftueshëm?

Paraqitja e epidemisë së coronavirusit në të gjithë botën, bëri që një nga gjërat e para që njerëzit bënë masivisht ishte blerja e furnizimeve...

1 i vdekur dhe 21 pozitiv me Koronavirus sot në Kumanovë

Ndërroi jetë 56 vjeçari I.Sh. nga Rramanlia, i prekur me Virusin Korona. I ndjeri ishte i shtrirë në Spitalin “8 Shtatori”, pasi u diagnostikua...

Nga 72 rastet e reja me Koronavirus , 12 janë nga Tetova

Në 24 orë, 72 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në vend. Sipas qyteteve: Shkupi-14, Kumanova-21, Stip-1, Prilep-9, Tetovë-12, Struga-1, Veles-1, Manastir-2, Gostivar-1,...

Ja si është shpërndarja nëpër komuna në Tetovë dhe rrethinë

Me datë 05.04.2020 Shtabi i krizës pranë Komunës së Tetovës lidhur me përhapjen e COVID19 në teritorin e komunës së Tetovës, informon qytetarët si...

SA MBROJNË MASKAT? DHE A MUND TË LAHEN ME UJË TË NXEHTË

Në shumë vende madje mbajtja e maskave është e detyrueshme. Po a kanë ndonjë efekt maskat dhe nga çfarë na mbrojnë në të vërtetë?...

EKSPERTI PARASHIKON SE SA KOHË MUND TË ZGJASË PANDEMIA: “KJO DO TË J

  Dyshimet vazhdojnë të rriten për shkak të numrit të të sëmurëve, të të vdekurve, të të rikuperuarve dhe të rasteve të reja me coronavirus...

Konfirmohet se Beogradi dërgoi personel shëndetësor në Kosovë (Video/Dokument)

Kosova po përballet me pandeminë COVID-19, ku numri i të infektuarve ka shkuar mbi 100 teksa një person humbi jetën e 16 nga të...