Home Aktualitete Ushtria e Kosovës do të paiset me helikopterë për her te par

Ushtria e Kosovës do të paiset me helikopterë për her te par

by NESHESH
0 comment

Ushtria tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme.

E pos pajisjeve të blinduara, tani ushtria e Kosovës po mendon të krijojë edhe flotë ajrore.

Ushtrimet i kanë obligim për çdo mëngjes. Edhe trajnimet i kanë të shpeshta. Ushtria e Kosovës është e pajisur, por duket se ato nuk u mjaftojnë. Forca e Sigurisë tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme.

Gjenerali thotë se po mendojnë që të pajisen me helikopterë.

Ndërkohë për pilot kjo forcë nuk do të ketë telashe pasi FSK-ja ka tre pilotë të shkolluar jashtë vendit të cilët aktualisht po bëjnë praktikë në Shqipëri.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy